Čez vikend tatovi ukradli meso, bančno kartico, bakrene žlebove …

Slika je simbolična

V kraju Žadovinek na območju PP Krško je 10. 5. nekdo iz odklenjenega osebnega avtomobila odtujil bančno kartico in priloženo PIN kodo. Z dvigom denarja na bankomatu je lastnico oškodoval za 150 evrov.

Med 10. 5. in 11. 5. je v Podbočju nekdo vlomil v pomožni objekt ob stanovanjski hiši in iz zamrzovalne skrinje odtujil okoli sto kilogramov mesa.

Na območju Brežic je v noči na 11. 5. nekdo vlomil gostinski lokal in v poslovni prostor. Po prvih ugotovitvah je iz poslovnega prostora odtujil okoli 100 evrov, z vlomi pa je povzročil za 600 evrov škode.

V noči na 12. 5. je na območju Stare Bučke neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil dve zračni puški, sedem ribiških palic in ribiški pribor.

V kraju Slinovce na območju Krškega je v noči na 12. 5. nekdo s strehe zidanice odtujil bakrene odtočne cevi.

V noči na 13. 5. je v Podbočju neznanec vlomil v prodajalno in odtujil manjšo količino denarja. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 550 evrov škode.

V Krškem je v noči na 13. 5. nekdo vlomil v prodajalno. Po prvih ugotovitvah ni ničesar odtujil, z vlomom pa je povzročil za okoli 3.500 evrov škode. Okoliščine policisti še preiskujejo.