Zimsko društveno prvenstvi GD Rain Krško – zaključek sezone 2017 tudi za telovadke

Telovadke Gimnastičnega društva Rain Krško so konec tedna vstopile v veseli december z nastopom na društvenem prvenstvu ter predstavile pridobljeno gimnastično znanje.

V 1. STS – gimnastična abeceda je zmago zabeležila mlada in obetavna Jasmina Pirc, 2.mesto je zasedla Tiana Bahč in 3. mesto Lael  Zrakič_Bernardič, sledile pa so še telovadke: Ariella Ajster, Marina Tršelič, Kaja Bahč, Kali Šterk, Špela Šribar, Naja Esponoza Marolt, Hana Halilovič in Eva Katič.

V  tekmovalni selekcij 1.stopnje STS je 1.mesto osvojila Laura Vučič, 2. Mesto je pripadlo Aiši Pirc, 3.mesto pa je zasedla Ana Habinc, sledile pa so naslednje telovadke: Tina Župevc, Lara Slovenc in Marina Moškon.

V  tekmovalni selekcij 3.stopnje STS je zmagala Lotti Remih, 2.mesto si je pritelovadila Evelin Bovha, Nika Štern in Zara Likar pa sta si razdelili 3.mesto.

V 4. stopnji je zlato osvojila Zara Pohle, kot edina članica pa se je predstavila Lara Žibert  s sestavo na gredi, dvovišinski bradlji in preskoku ter (morda) potihem napovedala vrnitev v tekmovalne vrste.

Vodstvo GD Rain Krško se zahvaljuje vsem staršem, telovadkam in sponzorjem za zaupanje.

Tekst in foto: GD Rain Krško