Zaposleni v Poklicni gasilski enoti Krško s koledarjem za pomoč otrokom s cerebralno paralizo društva Sonček Krško

Foto: Spletna stran PGE Krško

Zaposleni v Poklicni gasilski enoti Krško so letos pristopili k izdelavi lastnega koledarja. V svojem prostem času so gasilci sodelovali kot modeli in pomočniki foto ekipi pri snemanju. Zbrana sredstva od prodaje koledarja bodo v celoti namenili za nakup posebej prilagojene potapljaške opreme za invalidne otroke Društva Sonček Krško. Takšnih otrok je v Krškem in okolici okoli 100. Z nakupom omenjene opreme otroci ne bili prikrajšani za lepote podvodnega sveta in istočasno bi si izboljšali svoje gibalne sposobnosti.

Koledarji z ekskluzivnimi umetniškimi fotografijami gasilcev so v prodaji od 15.10.2017 dalje.

Lahko pomagate tudi vi, tako da naročite koledar!

Koledarje lahko naročite preko e-pošte [email protected] (napišite priimek, ime in naslov) ali kupite v Poklicni gasilski enoti Krško ob delavnikih med 7.00 in 15.00 uro. Pri naročilih preko e-pošte vam bodo izdali predračun in vam koledar poslali po pošti. Cena koledarja je 10,00 EUR. Lahko jih seveda naročite tudi več hkrati.

Za vzorec je spodaj nekaj fotografij s snemanja, ki je potekalo na lokaciji podjetja Vipap-Videm Krško d.d., za kar se vodstvu podjetja iskreno zahvaljujejo.

SKUPAJ SMO MOČNEJŠI, ZATO POMAGAJMO OTROKOM, KI SI SAMI NE MOREJO. TAKO BOMO TUDI SEBI POLEPŠALI DAN, so zapisali gasilci Poklicne gasilske enote Krško na svoji spletni strani.

Opremo bodo predali otrokom osebno pred božičnimi prazniki in jim priredili nepozabni dan v Poklicni gasilski enoti Krško.

Foto: PGE Krško