V Sevnici zaključujejo letošnji občinski praznik

Sevnica (vir: občina)

V občini Sevnica zaključujejo cikel vsebin, posvečenih letošnjemu občinskemu prazniku, ki so bile sicer zaradi epidemioloških razmer v glavnini okrnjene oziroma izvedene prek spleta.

V petek je v organizaciji Mladinskega sveta občine Sevnica in Mladinskega sveta Slovenije potekal spletni dogodek z naslovom Rastimo skupaj: participacija mladih.

Kot spletni dogodek bo danes, na prvo adventno nedeljo, potekala tudi letošnja otvoritev Vencembra z odprtjem razstave adventnih venčkov ob sprehajalni poti ob reki Savi v Loki pri Zidanem Mostu. Spletni dogodek bo objavljen danes, 28. novembra, ob 14. uri na Facebook strani Turističnega društva Loka pri Zidanem Mostu.

Vsebine v počastitev občinskega praznika bodo zaključili v torek, na zadnji novembrski dan. Zaključek fotografskega natečaja Moja Lisca bo obeležen na Facebook straneh JSKD Sevnica in Občine Sevnica.

Izbrane fotografije bližnjega in širšega območja Lisce, prejete v sklopu fotografskega natečaja v izvedbi sevniške območne izpostave Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti, odslej lepšajo Tončkov dom.

A. M.