V Gabrju zagorelo vozilo, v Cerkljah ob Krki voznik kar 141 km/h

FOTO: PGD Sevnica

Kot so sporočili gasilci PGD Sevnica, je včeraj okoli nekaj pred polnočjo zagorelo osebno vozilo. Požar so pogasili gasilci PGD Sevnica, Krmelj in Boštanj.

Nekaj po 16. uri je prišlo do prometne nesreče z udeležbo osebnega in tovornega vozila v Škocjanu. Policisti PP Šentjernej so opravili ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovoren 22-letni voznik tovornega vozila italijanskih registrskih oznak, ki je v križišču odvzel prednost 24-letnemu vozniku osebnega avtomobila. Oba udeleženca sta v nesreči utrpela lažje poškodbe. Povzročitelju so policisti zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

27. 3. nekaj pred 7. uro so policisti na Obrežju ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je iz smeri Čateža ob Savi proti Obrežju vozil s hitrostjo 192 km/h in s tem prekoračil dovoljeno hitrost za 62 km/h. 66-letnemu vozniku Mercedesa nemških registrskih oznak so zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izrekli globo.

Policisti PP Brežice so med opravljanjem meritev hitrosti na regionalni cesti pri Cerkljah ob Krki, kjer je najvišja dovoljena hitrost 90 km/h, vozniku osebnega avtomobila izmerili hitrost vožnje 141 km/h. Zaradi kršitve so mu izdali plačilni nalog v višini 400 evrov, in izrekli 5 kazenskih točk.

Vir PU Novo mesto