Urejanje male trase za poletne užitke

www.pinterest.com

Prišel je čas, ko smo se v večini zapodili na svoje vrtičke in rastlinjake. Nabavljamo rože, sejemo semena in sadimo sadike. Tako je, delo je že v polnem teku. V enem od prispevkov smo se dotaknili zeliščnih vrtov. Danes pa se bomo posvetili urejanju balkonov.

Nimajo vsi svojih vrtičkov, da jih lahko urejajo, se hvalisajo pred sosedi in posedajo ob večerih ter gledajo kako jim uspeva zelenjava, ki so jo sami posadili ali posejali v zemljo in kako se bohotijo njiove raznobarvne rožice.

Obstaja pa možnost tudi za tiste, ki živite v blokovskem naslelju. Tudi vi si lahko ustarite svoj mali poletni raj. Ne potrebujete veliko, le nekaj časa in dobre volje, ter seveda iznajdljivosti. na Pinterestu smo vam poiskali nekaj praktičnih idej, kako si lahko svoje balkončke spremenite v svoje male vrtove ali intimen kotiček, kjer se lahko poleti zvečer hladite, srkate limonado in opazujete zvezdno nebo.

In seveda, paše tudi imeti svoje rastline in zanje skrbeti. Pa naj so to rožice, zelišča, sadje ali zelenjava. Vse si lahko omislite na svojem blakončku. Za rastline boste sami poskrbeli, ali pa vam pripravimo še kakšen namig v prihodnje.

Tokrat vam bomo prišepnili, kako si lahko opremite svoj mali poletni kotiček. Na slikah spodaj so podane ideje, za katere potrebujete le kakšno gajbico, paleto, nekaj malega spretnosti in seveda dobro voljo. Uživaje!

www.pinterest.com
www.pinterest.com
www.pinterest.com
pinterest.com

N. G.