Sevnica: Kam med počitnicami?

Igrala v Naselju heroja Maroka. (foto: Občina Sevnica)

Konec junija so se za učence in dijake začele poletne počitnice. Mnogi bodo v tem času s starši krenili na morje ali v gore, nekateri pa se želijo zabavati tudi doma.

V Sevnici v poletnih mesecih od začetka junija do konca avgusta vsako leto obratuje bazen, ki je za letošnje šolske počitnice še obogatil ponudbo, ki je zdaj primerna za vse generacije. Tako imajo ponedeljke in srede rezervirane za vodno aerobiko in animacijo v vodi, četrtke za ustvarjalnice, petke pa za vodno aerobiko in plavalni tečaj. Mogoče se je pomeriti tudi v odbojki na travi in namiznem tenisu. Imajo tudi igrala za otroke.

Na voljo sta dva bazena – večji in manjši – odprta pa sta vsak dan od osme do 19. ure. Otroška dnevna karta stane 2,9 evra, dnevna karta za odrasle pa 4,9 evra.

To pa ni edina dejavnost, ki jo je mogoče med poletnimi počitnicami početi v Sevnici. Tako rekoč vseskozi je brezplačno odprt Skate park Sevnica, za različne aktivnosti pa je mogoče najeti tudi Športno dvorano Sevnica. Ta nudi igrišča za nogomet, rokomet, odbojko in košarko. Enako velja za Športni dom Sevnica, ki nudi pestro ponudbo športnih rekvizitov, kot so žoge, gimnastična orodja, igrala, blazine za gimnastiko in borilne športe …

Ena od izbir je lahko tudi bazen v Sevnici. (foto: www.geago.si)

M. R.