RK Dobova z zmago nad ŠRD Škofljico odprl vrata upanja za obstanek v 1. NLB rokometni ligi

V petek je RK Dobova na svoji prvi domači tekmi v spomladanskem delu sezone zabeležil dolgo pričakovano zmago proti ekipi ŠRD Škofljica. V napeti in enakovredni predstavi obeh moštev so Dobovčani s končnim rezultatom 29:27 dokazali, da je želja po zmagi močnejša od vseh ovir, saj so kljub poškodbam nekaterih igralcev pokazali izjemen boj do zadnje sekunde.

Ta zmaga ne predstavlja le pomembnih točk v boju za obstanek v prestižni 1. NLB rokometni ligi, ampak tudi znatno dviguje samozavest ekipe pred nadaljevanjem sezone. Kot je izpostavil direktor RK Dobova, Mišo Kostevc, je vsaka zmaga v tej fazi tekmovanja ključna: “Tekma je bila zahtevna. Fantje so pokazali svojo kvaliteto in trden značaj ter zaključili z zmago, ki je pomembna za dvig samozavesti pred končnico.”

Pred nami je še veliko izzivov, med drugim ta vikend, ko nas čaka težak obračun proti nosilcu prvenstva na lestvici, Trimo Trebnje. Ta tekma bo pomemben preizkus za našo ekipo in priložnost, da pokažemo našo moč in zrelost.

Za nadaljnjo podporo in motivacijo vas vabimo, da se nam pridružite na naslednji domači tekmi, ki bo 23. februarja 2024 v Dobovi proti ekipi iz Ivančne Gorice. Vaša prisotnost in spodbuda sta ključnega pomena za naše igralce in celotno ekipo.

Zahvaljujemo se vsem navijačem za neskončno podporo in verjamemo, da bomo skupaj proslavili še veliko zmag.

Vir: RK Dobova