Razkrito: Golob na delovni obisk v Bruselj vzel tudi otroke

Vir: Pozareport.

Portal pozareport.si danes ekskluzivno razkriva, da je bil Robert Golob prejšnji teden v Bruslju z najmlajšim sinom, starim od 11 do 12 let.

 

Bivali so v hotelu Amigo, lociranem v ožjem centru Bruslja, kjer se c ene dvoposteljnih sob začnejo pri 400 evrih na noč, začetna cena predsedniškega apartmaja je dobrih 6.000 evrov na noč, po Bruslju pa se je Golob prevažal s črnim enoprostorcem in policijskim spremstvom na motorjih.

Ob tem se postavlja vprašanje, kako deloven je bil v resnici obisk Goloba v Bruslju, če je s seboj jemal družinske člane, kot tudi, kdo je plačal račune za otroke. V Golobovem uradu sicer pravijo, da jih je plačal Golob sam.

Odgovori Ukoma na vprašanja v zvezi s tem sicer nakazujejo, da z Golobom ni bil samo eden od treh otrok, ki jih ima. Na Ukomu namreč v odgovorih na vprašanja, ki so jih objavili na Twitterju, govorijo o otrocih.

Nadalje portal Požarreport danes navaja, da Golob živi v manjšem stanovanju v Solkanu, pri sodelavcu iz GEN-I Alešu Kocijančiču. Občasno tam živi tudi Golobov mlajši sin, ki je bil prejšnji teden v Bruslju.

Golob se z ženo namreč že več let ločuje, to naj bi bil tudi razlog za preselitev iz družinske hiše v Kromberku pri Novi Gorici, hčerka je pravkar postala polnoletna in je srednjo šolo obiskovala v Ljubljani, z ženo imata še dva sina.

M. P.