Prejeli smo: Mag. Martina Prevejšek za poslanko SDS v Krškem

Milena Bogovič Perko, Janez Janša in Martina Prevejšek.

V ponedeljek, 23. aprila 2018, je v Ljubljani potekala 5. seja Sveta Slovenske demokratske stranke, na kateri so člani Sveta SDS na tajnih volitvah potrdili kandidatne liste za predčasne volitve v Državni zbor 2018. V 6. volilnem okraju – Krško, 6. volilne enote, je bila za kandidatko potrjena mag. Martina Prevejšek.

Martina Prevejšek je magistrica znanosti na področju managementa, akademska glasbenica in profesorica. V stranki SDS je članica Izvršilnega odbora SDS, predsednica Regijske koordinacije SDS Posavje, namestnica predsednika Strokovnega sveta za kulturo SDS, članica Kulturnega foruma SDS, prva predsednica Ženskega odbora SDS Krško ter članica Izvršilnega odbora SDS Krško. Iz Občinskega odbora SDS Krško se je seje Sveta SDS udeležila tudi občinska svetnica SDS Milena Bogovič Perko.

Po izvedenih volitvah je poslanec SDS Jože Tanko predstavil delo poslanske skupine SDS, evropski poslanec dr. Milan Zver pa poročilo o delu evropskih poslancev, so sporočili iz Območnega odbora SDS Krško.

Na seji Sveta stranke SDS je zbrane nagovoril tudi predsednik Janez Janša, čestital izvoljenim kandidatom ter predstavil glavne usmeritve in aktivnosti, ki bodo SDS popeljale do zmage na predčasnih državnozborskih volitvah 3. junija letos.

C. R.