Pred nekaj meseci se je poročil, nato ropal po Ukrajini

Vojna v Ukrajini se nadaljuje, na dan pa prihajajo vojne grozote, ki jih za seboj puščajo ruski vojaki. Ti ne samo da civilistom ne dovolijo iz obleganih mest, ampak jim celo načrtno uničujejo hrano, da bi stradali, posiljujejo in ropajo.

 

Twitter profil Visegrad25 je tako objavil slike ustreljenega ruskega vojaka, pri katerem so našli denar, nakit, ure in podobno, kar je naropal med plenilskim pohodom ruske vojske po ukrajinskih vaseh in mestih. No, ukrajinski vojaki so na podlagi osebnih dokumentov, ki so jih našli pri njem, izbrskali tudi nekaj o njegovem življenju. Med drugim so ugotovili, da gre za 20-letnega Denisa Cibenka, ki se je poročil pred nekaj meseci.

Februarja je bil v okviru ruskih sil poslan v Ukrajino, kjer je ropal ukrajinske civiliste in pri tem dočakal svoj konec. “To je ruska vojna, ne samo Putinova,” so ob tem zapisali na twitter profilu Visegrad24.

Ruska vojska je pri Kijevu pobila na stotine krav, da bi Ukrajinci stradali.

Sicer pa iz Ukrajine prihajajo tudi druge podrobnosti o početju ruske vojske. Med drugim je z namenom, da bi ukrajinsko ljudstvo stradalo, blizu Harkova ustrelila na stotine krav.

A. M.