Poglejte, kje vse v Posavju bodo ta teden hitra testiranja

Tudi ta teden bodo hitra testiranja potekala v štirih posavskih krajih – v Krškem, Brežicah, Sevnici in Radečah.

V Zdravstvenem domu Krško bo hitro testiranje potekalo po sistemu drive-in (torej vas testirajo v avtomobilu) na parkirišču za zdravstvenim domov. Danes bodo hitro testiranje izvajali od 9. do 10. ure, v sredo, četrtek in petek pa od 7. do 10. ure. Pred testiranjem je treba pripraviti zdravstveno kartico in telefonsko številko. Skupine, večje od 10 oseb, testirajo samo po predhodnem naročilu.

V Brežicah bo hitro testiranje potekalo v torek in petek, od 12. do 15. ure, in sicer v avli Športne dvorane Brežice. Prehodno naročanje ni potrebno.

V Sevnici bo hitro testiranje potekalo vse dni od danes do petka v covid šotoru tamkajšnjega zdravstvenega doma, in sicer od 11. do 15. ure. V sredo in petek bo testiranje potekalo tudi v Domu svobode Krmelj – v sredo od 15. do 17. ure in v petek od 10. do 12. ure.

Danes, s sredo in petek bo hitro testiranje potekalo tudi v covid zabojniku pred Zdravstvenim domom Radeče. Danes bodo testirali od 6.30 do 7.30, v sredo in v petek pa od 09.30. do 10.30. Prebivalci, ki se želijo testirati, morajo imeti s seboj le kartico zdravstvenega zavarovanja. Na odvzem brisa se ni treba posebej naročati.

A. M.