Poglejte, kje v Posavju bodo ta teden hitra testiranja

Čeprav število okužb upada, v zdravstvenih domovih še vedno izvajajo hitra testiranja na koronavirus. V Posavju bo tudi ta teden potekala v Krškem, Brežicah, Sevnici in Radečah.

 

V Krškem bo hitro testiranje potekalo v ponedeljek od 9. do 10. ure ter od torka do petka od 7. do 10. ure. Testiranje bo potekalo po sistemu drive-in, torej v avtomobilu na parkirišču za Zdravstvenim domom Krško. Skupine večje od 10 ljudi testirajo samo po predhodnem naročilu.

Zdravstveni dom Brežice bo hitro testiranje izvajal v torek od 12. do 15. ure in v petek od 6. do 9. ure. Potekalo bo v avli Športne dvorane Brežice.

V sevniškem zdravstvenem domu bo hitro testiranje potekalo od ponedeljka do petka od 11. do 15. ure v covidnem šotoru. Testiranje bo potekalo tudi v Mirnski dolini – Krmelj – Dom svobode Krmelj, in sicer v sredo od 15. do 17. ure, v petek pa od 10. do 12. ure.

Hitro testiranje v Radečah bo potekalo v zabojniku pred tamkajšnjim zdravstvenim domom. V ponedeljek od 6.30 do 7.30, v sredo in petek pa od 9.30. do 10.30 ure.

A. M.