Pijan po Leskovcu in brez vozniškega dovoljenja

Slika je simbolična

Včeraj nekaj po trinajsti popoldne so policisti v Leskovcu pri Krškem zaradi nezanesljive vožnje ustavili 59-letnega voznika osebnega avtomobila. V postopku so ugotovili, da nezanesljivi vožnji verjetno botruje alkohol –  indikator alkoholiziranosti se je ustavil pri 0,61 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Da bo mera polna, je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so mu osebni avtomobil zasegli.

Zvečer so policisti v Krškem ustavili 25-letnega voznika osebnega avtomobila, za katerega so v postopku ugotovili, da ga vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja, veljavnost prometnega dovoljenja pa mu je potekla. Avto so mu zasegli.

Na Studencu je okoli poldneva manjši pes ugriznil pismonošo. Pri raznašanju pošte se je zakadil v pismonošo, ko je ravno odlagal pisma v poštni nabiralnik stanovanjske hiše, kjer trenutno sicer nihče ne prebiva. Ko ga je želel odgnati, ga je ugriznil v prst. Lažjo poškodbo so mu oskrbeli v sevniškem zdravstvenem domu, policisti pa še iščejo lastnika manjšega psa, črno sive barve, krajših dlak.

Dopoldne, nekaj pred deveto, so morali brežiški policisti posredovati zaradi prijave nadlegovanja in groženj gostom gostinskega lokala v bližini železniške postaje. Domnevni 42-letni kršitelj je iz kraja pred prihodom policistov že odšel, a so ga izsledili in mu bodo napisali plačilni nalog. Isti kršitelj bo dobil še en plačilni nalog, ker se je še enkrat podobno obnašal zvečer v drugem gostinskem lokalu v Brežicah.

PU Novo mesto