Občina Brežice vabi na brezplačne vodene vodne vadbe za starejše občanke in občane

Brezplačna vodena vodna vadba za starejše občane v letu 2018 (EU projekt Občuti svobodo vode)

Zaradi izkazanega velikega zanimanja občank in občanov za vadbo v vodi v letu 2018 Občina Brežice tudi v letu 2019 nadaljuje z organizacijo brezplačnih vodenih vodnih vadb za starejše občane.

Vodena vadba v vodi za starejše, skupinski plavalni tečaj in prikaz osnov tehnike samoreševanja iz vode bo potekalo med 7. oktobrom in 18. decembrom ob ponedeljkih in sredah v Termah Paradiso Dobova, in sicer v štirih (4) skupinah.

Prednost vključitve bodo imeli starejši občanke in občani (v starosti nad 65 let) občine Brežice, ki se do sedaj še niso udeležili brezplačnih vodenih vodnih vadb. V primeru večjega števila prijavljenih iz bolj oddaljenih krajev (Bizeljsko in Cerklje ob Krki) bo Občina Brežice zagotovila tudi organiziran prevoz v Dobovo.

Prijavnico naj zainteresirani starejši občani izpolnijo in jo pošljejo na naslov: Občina Brežice, CPB 18, 8250 Brežice ali jo oddajo v sprejemni pisarni Občine Brežice (soba št. 1, pritličje občinske stavbe).

Prijavnice so na voljo v časniku Posavski obzornik in v sprejemni pisarni Občine Brežice. Rok za prijavo na vodne vadbe je do petka, 4. 10. 2019.

V nadaljevanju: Povabilo mag. Katje Čanžar, podžupanje Občine Brežice:

Povabilo k prijavi na brezplačne vodne vadbe za starejše_Podžupanja občine Brežice Katja Čanžar

M. P.