Namig za premik: Beach bar in aktivno preživljanje prostega časa. Prvi kopalci že v Krki! (foto)

Tockha Bar

Velikokrat imamo kakšno prosto uro ali dve, mogoče kar cel popoldan, vendar kar nimamo prave ideje kam iti in kaj počet. V enim od preteklih prispevkov na portalu Moje Posavje smo vam že predstavili grad Rajhenburg z zeliščnim vrtom. Tokrat pa nas je sonce usmerilo proti vodi.

Prvi letos videni v Krki

Odlična točka ob reki Krki, ki ponuja aktivno in raznoliko preživljanje prostega časa na prostem se vsekakor nahaja v Velikih Malencah pri Brežicah. Ko se pripeljete vam takoj pade v oči Beach Bar Tochka. Bar je zanimivo opremljen in ponuja pestro izbiro pijač, lahko pa tudi kaj prigriznete (toas, pizza). Bar je zanimiv tudi v večernih urah, ko zagorijo bakle. Seveda smo se ustavili na pijači in preverili, ali so natakarice od lani kaj “pridobile na hitrosti”. Lani je Tochka slovela po odlični lokaciji, prijetnemu vzdušju in počasni postrežbi. Včasih si v vročih poletnih dni komaj še preživel do postrežbe. No ja, letos smo bili postreženi kot keks. Še izbrane pijače nismo imeli, ko je kljub nekaj gostom na trasi že stala pri nas in sprejemala naročila. Sicer, se po eni postrežbi še ne ustvarja statistika, ampak pustimo se presenetit.

Poleg zanimivega bara je na lokaciji tudi kopališče, ki nudi poletne osvežitve. Lahko si najamete tudi kanu, ali pa pridete na aktivno preživljanje prostega časa, saj so kot del projekta EU postavljena tudi telovadna orodja, ki omogočajo vadbo na prostem. Če ste bolj za družabne igre pa na lokaciji najdete tudi postavljeno mrežo za odbojko. Tudi za najmlajše so postavljena igrala. Lahko pa se odločite in najamete prostor za piknik s klopcami in kaminom.

Mreža za odbojko
Piknik prostor
Tochka bar
Telovadni pripomočki

Privoščite si nekaj svežega zraka in sonca!

N. N.