Na volilni konvenciji nastopila tudi Martina Prevejšek

Mag. Martina Prevejšek je zapela novo himno Živela Slovenija.

V petek, 11. maja 2018, je v Celju potekala volilna konvencija Slovenske demokratske stranke (SDS), na kateri se je predstavila ekipa za volitve v Državni zbor Republike Slovenije 2018.

V bogatem kulturnem programu je nastopila tudi mag. Martina Prevejšek, ki bo barve SDS zastopala v volilnem okraju Krško. Na konvenciji je predstavila novo volilno himno SDS z naslovom »Živela, Slovenija!«, za katero je napisala glasbo in besedilo. V Občinskem odboru SDS Krško pri tem verjamejo, da bo pesem spodbuda za vse, ki nosijo Slovenijo v srcu, saj Slovenci znamo in zmoremo z neomajno, trdno voljo ter skupnimi močmi in sodelovanjem skupaj ustvariti boljšo Slovenijo za naše prebivalce.

Na konvenciji so podporo stranki, predsedniku Janezu Janši in kandidatom ter kandidatkam s svojo navzočnostjo in besedami izkazali tudi ugledni tuji gostje: Hristian Mickoski, predsednik makedonske sestrske stranke VMRO-DPMNE, Viktor Orban, predsednik madžarske vlade in predsednik madžarske sestrske stranke Fidesz, in Manfred Weber, vodja desnosredinske Evropske ljudske stranke, ki predstavlja največjo politično skupino v Evropskem parlamentu. Vsi trije so enotno potrdili, da Evropa in Slovenija potrebujeta vlado, ki jo bo vodil Janez Janša.

Foto: Občinski odbor SDS Krško

C. R.