Mobilna banka bo v Dobovi vsakih 14 dni, poglejte kdaj

Mobilna poslovalnica Bank&Go, ki jo ponuja NLB, bo v Dobovo prvič pripeljala v sredo, 31. marca, ob 10.05. Nato bo na obisku redno vsakih 14 dni, vedno ob isti uri, in sicer pred Kulturnim domom, kjer bodo vrata za stranke odprta eno uro.

 

Kot so v sporočilu za javnost zapisali v NLB, bo Mobilna poslovalnica vsem obiskovalcem prihranila pot in čas, prinaša pa prednosti obeh bančnnih svetov: osebni kontakt bančnika in podporo sodobne tehnologije.

Na obisk vabijo vse, ki bi radi dobili kakovosten finančni nasvet pri zahtevnejših odločitvah, usmeritev pri uporabi digitalnih rešitev, kot sta mobilna in spletna banka, ter tiste, ki bi želeli postoriti kak finančni opravek.

Za gotovinsko poslovanje – npr. dvig ali polog gotovine in plačilo položnic – bo na voljo bankomat, za rokovanje s katerim pa stranka potrebuje bančno kartico (osebnega računa) ter številko (PIN). Obiskovalce pozivajo, naj nikakor ne pozabijo na preventivne zdravstvene ukrepe: zaščitno masko, razkuževanje rok, ustrezno varnostno razdaljo, vstopajo pa lahko le posamezno.

M. P.