Kronika: Pestro na cestah

Fotografija je simbolična (pixabay.com)

Trčili osebni vozili

Danes ob 11.52 sta v Gubčevi ulici v Brežicah trčili osebni vozili, pri čemer se je ena oseba poškodovala. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali mesto dogodka, odklopili bateriji, iztekle motorne tekočine posuli z vpojnimi sredstvi in počistili cestišče. Reševalci NMP Brežice so poškodovanko na kraju oskrbeli in jo prepeljali v UC SB Brežice.

Zaletela se je v drevo

Danes, ob 10.21 se je v naselju Koprivnik, občina Kostanjevica na Krki, voznica z osebnim vozilom zaletela v drevo. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka, odklopili baterijo in z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine. Reševalcem NMP Krško so pomagali pri prenosu poškodovane osebe do reševalnega vozila in vlečni službi pri odstranitvi vozila. Voznica je bila prepeljana v UC SB Brežice.

Trk osebnih vozil

Včeraj, ob 14.37 sta na cestnem odseku Blanca – Kladje nad Blanco, občina Sevnica, trčili osebni vozili. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, nudili prvo pomoč poškodovanima osebama do prihoda reševalcev ter z vpojnimi sredstvi počistili razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Sevnica so poškodovani osebi oskrbeli in prepeljali v SB Brežice.

Iz hiše rešili onemoglo osebo

Včeraj ob 16.53 so v Podgorici, občina Sevnica, gasilci PGD Sevnica s tehničnim posegom odprli vrata stanovanjske hiše in nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu onemogle osebe. Reševalci NMP Sevnica so osebo oskrbeli in prepeljali v SB Brežice.

Zagorelo vozilo

Včeraj ob 23.26 so v naselju Kerinov Grm, občina Krško, gasilci PGE Krško pogasili goreče osebno vozilo. Vozilo je uničeno.

Urad RS za zaščito in varovanje