Katero ležišče kupujemo Slovenci, ki razmišljajo trajnostno

Vzmetnice, po katerih Slovenci radi posegamo, so vzmetnice Leticia. Gre za kvalitetne vzmetnice, ki so plod slovenskega znanja z več kot 28-letnimi izkušnjami. V čem so tako posebne in zakaj predstavljajo novi trend kvalitetne vzmetnice s trajnostno noto, izveste v nadaljevanju.

Najboljše vzmetnice Leticia postavljajo spanje na višji nivo

Ležišče Leticia je kvalitetna vzmetnica s svojo individualno zasnovo in možnostjo obnove nudi telesu ustrezno podporo ter skrbi za sproščenost celega telesa. Če iščete najboljšo vzmetnico, je vzmetnica Leticia prava za vas. Lahko jo vstavite v že obstoječe posteljno ogrodje, lahko pa jo naročite s sklopu moderne oblazinjene BoxSpring postelje.

Do kvalitetne vzmetnice s strokovnim svetovanjem in lastno proizvodnjo

Svetovalko za zdravo spanje iz Spalnega centra Maremico, smo povprašali, kaj je skrivnost njihove vzmetnice Leticia. Zanimalo nas je predvsem, s čim vse narekuje novi trend zdravega spanja, nad čim so kupci še posebej navdušeni in zakaj je najboljše ležišče za hrbtenico.

»Vzmetnica Leticia je del čudovite zgodbe, ki jo piše kupec sam. Naša prioriteta so prav njegove telesne lastnosti, potrebe po podpori in želje po udobju. Kakovost materialov, individualno prileganje vsaki krivini telesa ter trajnostne rešitve, ki naredijo ležišče Leticia tako popolno, ga uvrščajo na najvišji nivo in krepko stran od serijske proizvodnje,« pove Monika Adrinek iz Spalnega centra Maremico.

Ležišču lahko po novem podaljšate življenjsko dobo

Ležišče Leticia ni katero koli ležišče. Gre za kvalitetno ležišče, ki ga lahko čez čas obnovite tam, kjer potrebuje obnovo. Če je potreba po novi prevleki zaradi madežev, zamenjate le to. Če potrebujete osveženo udobje, menjate le ta del ležišča Leticia, preostalo obdržite. In tako naprej.

 

Oglasna vsebina; Spalni center Maremico