Istospolni par zlorabljal posvojena sinova

V ZDA odmeva škandal, povezan z istospolnim parom, ki je posvojil sinova, nato pa ju zlorabljal. Po zadnjih podatkih naj bi spolne zlorabe sinov v zameno za denar omogočala tudi drugim moškim, poročajo mediji. Paru grozi dosmrtna ječa.

 

Kot piše ameriški medij Daily Mail, sta bila Zachary Zulock in William Dale Zulock Jr. nekoč ljubljenca gejevske scene v zvezni državi Georgia. Zachary je delal v lokalni bančni poslovalnici, medtem ko je bil William uslužbenec lokalnega vladnega centra za pomoč strankam. Čeprav njun zaslužek ni bil velik, sta si zgradila hišo na območju, kjer se podobne nepremičnine prodajajo za 900.000 dolarjev, kar je bilo mnogim čudno. Zdaj je bilj jasno zakaj.

Avgusta je par priznal vrsto gnusnih spolnih zločinov, vključno s posilstvom in siljenjem svojih sinov k oralnemu seksu. Do priznanja je prišlo po polnočni raciji na njunem domu, v kateri so eno odraslo osebo golo odvlekli iz hiše. Izkazalo se je, da fantov ne le zlorabljata, ampak ju obtožujejo tudi zvodništva z drugimi moškimi.

Policisti so na enem od telefonov našli fotografije in video posnetke Zacharyja Zulocka, kako posiljuje dečka. V enem sporočilu naj bi Zachary zapisal: “Nocoj bom p … svojega sina. Počakaj.”

Par do naslednjega sojenja ostaja v priporu.

A. M.