Imate neuresničeno skrito željo? Prijavite se v akcijo “S prevozom do 1000 želja”

Zavod Sopotniki bo skupaj s Toyoto Slovenija in Olimpijskim komitejem Slovenije v akciji “S prevozom do 1000 želja” uresničeval skrite želje starejših – omogočili jim bodo prevoze na morje, v skrite kotičke naše dežele, na obiske k prijateljem iz mladosti ipd.

Vsi starejši, uporabniki storitve Sopotniki v občini Brežice, ki imajo skrito željo, lahko slednjo sporočijo na telefonski številki 041 744 947 in morda jim bo uresničena.

Z akcijo “S prevozom do 1000 želja” Zavod Sopotniki nadgrajujejo in še izboljšujejo osnovno storitev brezplačnih prevozov za starejše, ki je prisotna tudi v Brežicah. V okviru akcije izpolnjujejo skrite želje starejših. Za začetek plemenite akcije so na Bled peljali Marijo Žgavec iz Čekovnika nad Idrijo, nato pa še na obisk k vnukinji.

Na lep poletni dan je pozvonilo na njenih vratih. Pred njo pa je stal nihče drug kot Dejan Zavec. Le kdo bi bil boljši šofer kot on? “Ko sem Dejana zagledala pred vrati, nisem verjela, da je vse to sploh res,” razlaga Marija. Usedla sta se v srebrnega športnega terenca RAV4, Dejan za volan, Marija pa, kot se spodobi, na udoben zadnji sedež. In sta šla na pot. Slabi dve uri vožnje sta minili, kot bi mignil. “Pogovarjala sva se o vseh življenjskih skrivnostih,” je povedala Marija. Na kosilu na Blejskem gradu so se dobili še s predsednikom družbe Toyota Adria Kensukejem Cučijo.

M. P.