Golob priznal, da še ni ločen

Ločujem se, v Ljubljani pa živim s partnerko Tino Gaber in z dvema od svojih treh otrok, je predsednik vlade Robert Golob povedal za POP TV in s tem zmanjšal ugibanja, kako dejstvo, da hodi na javne prireditve s spremljevalko, sprejema njegova soproga.

 

Hkrati pa je s tem potrdil poročanje Bojana Požarja, da šef vlade in Gibanja svoboda Robert Golob in Tina Gaber skupaj živita v Spodnji Šiški (Ljubljana), blizu Tivolija, v novejšem stanovanjskem bloku na območju Žibertove in Gubčeve ulice in to v tretjem nadstropju.

“Tina Gaber je že nekaj časa moja življenjska partnerka. Že nekaj časa živimo skupaj, tudi z mojimi otroci. To ni nobena skrivnost. Odselili smo se poleti oziroma jeseni leta 2021. O tem nisem hotel govoriti, ker sem še vedno mnenja, da so zasebno življenje in še posebej otroci stvar posameznika in ne toliko javnosti,” je povedal.

Golob je še povedal, da bi naj bil pred tem samohranilec: “Samohranilec sem bil dosti časa, skoraj leto in pol. Tako da sem se naučil to dvoje žonglirati, je pa na tej funkciji to težje kot v normalni službi.”

Požar je prejšnji teden poročal, da Goloba domov praviloma pripeljejo z BMW 7, pred blokom pa ponoči stoji policijski kombi, ki skrbi za varovanje, vsaj eden od varnostnikov pa bi naj bil občasno na stopnišču, kar bi naj šlo sostanovalcem nekoliko na živce. Iz stanovanja naj bi se pogosto razlegala glasna balkanska glasba.

A. M.