[FOTO] Velika podpora Ivanu Molanu in izjemen odziv pri zbiranju podpisov za vložitev njegove kandidature

Ivanu Molanu je podporo izrazila tudi Brigita Šuler.

Ivan Molan, župan Občine Brežice, je že pred časom napovedal vnovično kandidaturo za župana na novembrskih volitvah. Kandidiral bo samostojno, s podpisi volivcev in volivk, zbiranje podpisov podpore poteka vse do petka, 12. oktobra 2018. Včeraj pa je Molan podpise zbiral pred Mestno hišo.

Zdajšnji župan in kandidat za župana na lokalnih volitvah 2018 v Občini Brežice, Ivan Molan, je včeraj pred Mestno hišo javno zbiral podpise podpore za vložitev kandidature za župana. Ob tej priložnosti se je srečal in pogovoril s številnimi občankami in občani.

Danes je sporočil: “Veseli me velika podpora in izjemen odziv ljudi, ki so se oglasili na stojnici, mi izrazili podporo ter predlagali izboljšave, katere bom vključil v svoj volilni program. Samostojna kandidatura je dobro sprejeta, saj so mi podporo izrazili politično neopredeljeni občani, gospodarstveniki, člani različnih političnih strank, predsedniki štirih strank ter tudi samostojni kandidati na listah prihajajočih volitev.”

Ivan Molan bo podpise zbiral še do vključno petka, 12. 10. 2018, zato vabi vse, ki mu želite izkazati svojo podporo, da to storite do takrat.

Še posebej pa občanke in občani vabi k oblikovanju programa. Predloge in pobude mu lahko pošljete na elektronski naslov [email protected] ali pa jih prinesete osebno.

Skupaj za urejeno in prijazno občino je Molanovo vodilo ob vnovični samostojni kandidaturi za župana občine Brežice. Ocenjuje, da je bil zadnji mandat uspešen, saj so kljub zmanjšanim denarnim sredstvom izpeljali lepo število pomembnih projektov, namenjenih izboljšanju življenja v občini.

Molan navaja, da tudi v prihodnje njegovi vodili ostajata stabilnost in enakomerni razvoj vseh krajev, kar pomeni nemoteno delovanje javnih zavodov, krajevnih skupnosti in društev. Želi nadaljevati z zastavljenimi projekti izgradnje novih šol in vrtcev, dokončanje verige hidroelektrarn na spodnji Savi in uresničitvi medmestne povezave Brežice – Krško z izgradnjo nivojskega železniškega prehoda ter pri tem vse projekte čim bolj uskladiti z občani.

V nadaljevanju objavljamo nekaj fotografij včerajšnjega dogajanja pred Mestno hišo v Brežicah.

M. P.