Dve nesreči, dva vinjena

Včeraj sta se zgodili dve nesreči, ki jim je botroval alkohol. Najprej se je v nesreči poškodoval motorist, ki vozil pod vplivom alkohola, nato pa sta trčila še traktorist in motorist, kjer je bil traktorist pod vplivom alkohola.

Brežiški policisti so bili včeraj okoli 15. ure obveščeni o prometni nesreči pri kraju Zgornji Obrež. Opravili so ogled in ugotovili, da je 61-letni motorist vozil iz smeri Zgornjega Lenarta proti Zgornjemu Obrežu. Motorist je izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in padel ter se lažje poškodoval. Reševalci so ga odpeljali v bolnišnico, policisti pa bodo o
vožnji pod vplivom alkohola in nepravilni strani in smeri vožnje obvestili sodišče.

Trčenje traktorista in motorista, traktorist pod vplivom alkohola

Včeraj okoli 16.30 se je zgodila prometna nesreča z udeležbo traktorista in motorista na cesti med Čučjo Mlako in Hrvaškim Brodom. Motorista, ki je po trčenju padel in se poškodoval, so reševalci odpeljali v bolnišnico.
Okoliščine in vzrok za prometno nesrečo policisti še preiskujejo, ugotovljeno pa je bilo, da je 46-letni voznik traktorja vozil pod vplivom alkohola. V litru izdihanega zraka je imel 0,85 miligramov alkohola.

M. P.