Današnji koncert Nine Pušlar v Kostanjevici na Krki prestavljen na nedeljo.

Dogodek Jamski – Nina Pušlar, načrtovan za 21. 7. 2023 v Kostanjevici na Krki, je prestavljen na 23. 7. 2023, so zapisali v Klubu posavskih študentov.

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov termin ne ustreza, lahko vstopnice vrnete do 28. 8. 2023 in povrnjena vam bo kupnina.
VRAČILO KUPNINE
SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na [email protected] pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol – lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.
Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na [email protected] pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.
Hvala za razumevanje.
Vir: KPŠ