Bubkina odprta Kuhinja in odprte Kleti (foto)

Včeraj je v Dečnem selu zadišalo po kulinariki. Pred Bubka barom se je odvijal, sedaj že tradicionalni dogodek Bubkina odprta Kuhinja in odprte Kleti. Čez dan je za dobro voljo poleg dobre kuhinje in izbranih vinskih ponudnikov skrbel tudi avtobus Radio1, ki je program popestril s predvajanjem v živo, glasbo in nagradnimi igrami.

Vreme je bilo sončno, zato ni bilo ovir, ki bi lahko zmotil obiskovalce. Od 12:00 ure do 18:00 ure so na stojnicah pripravljali hrano in ponudniki vin točili svoja izbrana vina. Na stojnicah si lahko izbiral med različno in zanimivo izbranimi meniji. Lahko si izbiral med: pašto z mladim kozjim sirom, bučnimi cvetovi in bučnim oljem; sipino rižoto z sipinim črnilom; borovničevim štrudljom, čokoladnim desertom,…Tudi mesni meniji so bili skrbno izbrani in pripravljeni. Za izbran meni je bilo potrebno odšteti okoli 10 eur, za kozarec vina pa 1 eur.

Za pester program je od 15:00 ure naprej skrbela ekipa Radio 1, ki je pripravila tudi nagradne igre in tekmovanje v ročnem nogometu. Zvečer pa je za žur do jutranjih ur poskrbel D’Palinka Band in DJ Ban.

Nekaj utrinkov iz dogodka smo vam ujeli v objektiv.

Foto: Uredništvo Moje Posavje

N. G.