Brežice: Že diši po pomladi

Vir: Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice

V Zavodu za podjetništvo, turizem in mladino Brežice, katerega del je tudi Večgeneracijski center Brežice, so po vsebinsko polnemu jesenskemu in zimskemu programu ter januarskemu krajšemu predahu, pričeli z delavnicami, predavanji in obiski krajevnih skupnosti.

V sodelovanju z Območnim združenjem Rdečega križa Brežice so 15. februarja 2023 izvedli delavnico z naslovom Prva pomoč pri otrocih. Na delavnici so udeleženci obnovili znanje o opremi prve pomoči. Seznanili so se kako pomagati otrokom pri zadušitvah, zaustavljanju krvavitev, zlomih, odrgninah, kako se premika poškodovanca, … Znanje, ki so ga udeleženci pridobili ali obnovili, rešuje življenja.

V marcu vabijo:

1. 3. 2023, ob 18.00 v MC Brežice, sejna soba, na predavanje Miše Pušenjak, svetovalke specialistka za zelenjadarstvo in okrasne rastline na Kmetijsko gozdarskem zavodu Maribor.

8. 3. 2023, ob 17.00 v MC Brežice, sejna soba, na predavanje in delavnico, ki jo bodo izvedli v sodelovanju z EUROPA DONNA Slovenija, z naslovom Pazi nase in poskrbi zase!

V Večgeneracijskem centru Brežice vabijo k udeležbi in sporočajo: Dobrodošli!

Vir: Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice

M. P.