Brežice: Zbiranje vlog za vpis v programe vrtcev

Fotografija je simbolična: pixabay

Občina Brežice, Vrtec Mavrica Brežice in vrtci pri osnovnih šolah: Artiče, Bizeljsko, Cerklje ob Krki, dr. Jožeta Toporišiča Dobova – enota vrtec Najdihojca z oddelki v PŠ Kapele, Globoko, Maksa Pleteršnika Pišece in Velika Dolina obveščajo vse zainteresirane starše o zbiranju vlog za vpis v programe vrtcev za šolsko leto 2018/2019.

Programi vrtcev:

  • dnevni program:  v trajanju od 6 do 9 ur dnevno,
  • krajši program:  za otroke starejše od 3 let, v trajanju 570 ur: 3 ure na dan, med 9. in 12. uro, v dneh šolskega koledarja (program bo izveden, če bo vpisanih najmanj 17 otrok) in
  • poldnevni program:, v trajanju 4 ure na dan, vse delovne dni v letu, med 9. in 13. uro (program bo izveden, če bo vpisanih najmanj 17 otrok).

Vse zainteresirane starše vabijo, da izpolnjene Vloge na obrazcu, ki ga dobite v vrtcu, osnovni šoli ali na spletni strani vrtca oziroma šole, osebno prinesete ali pošljete po pošti v želeni vrtec, v času od  19. marca do 23. marca 2018,  od 8. ure do 15.45, sporoča Občina Brežice na svoji spletni strani.

V vrtcu bodo sprejemali vloge za vključitev otrok v šolskem letu 2018/2019, s pričetkom od 1. 9. 2017. K oddaji vloge vabijo tudi starše otrok, ki bodo pogoje za vključitev izpolnili šele med šolskim letom.

Na podlagi števila prejetih prijav za vpis, izpolnjevanja pogojev za vpis ter kapacitet posameznih vrtcev bo pripravljena organizacija dela vrtcev za šolsko leto 2018/2019.

Več o pogojih za vključite otrok v vrtec lahko izveste tukaj.

N. N.