Boštanj: Glede bankomata dobro kaže

Poročali smo že, da je sevniški poslanec Tomaž Lisec na 11 bank in dve hranilnici naslovil prošnjo za postavitev bankomata v Boštanju pri Sevnici in drugih krajih. Med drugim je zapisal, da tega v Boštanju potrebujejo zaradi velikosti kraja, gospodarskih subjektov v njem in prometne lege. 

Na svojem Facebook profilu je dodatno še zapisal, da so jeseni 2018 uspeli zadržati pošto v Boštanju. “Tokrat verjamem v ponovno postavitev bankomata v Boštanju,” je dodal. Zapisal je še, da se kot poslanec bori za svoj kraj Boštanj, za svojo občino in regijo ter verjame v uspeh.

Obljubili smo, da bomo stvari spremljali tudi na našem portalu in dobili prvi odziv. Poslanec nam je na našo prošnjo sporočil, da je prejel prvi odgovor.

V eni izmed bank ali hranilnic so poslanca obvestili, “da z Mercatorjem tečejo usklajevanja glede možnosti postavitve bankomata na dani mikrolokaciji”.

Tomaž Lisec natančnejših podatkov ni razkril, “da ne bi škodoval poslovnim odločitvam oziroma dogovoru”. Kot kaže, pa je ponovna umestitev bankomata v Boštanju na vidiku.

M. P.