Bistrica ob Sotli: Namenu so predali nov gasilski dom!

Tako slovesno je bilo danes v Bistrici ob Sotli. (vir: Zdravko Počivalšek)

“Tudi daleč stran od mestnih središč se zmorejo ustvarjati pomembne zgodbe. Kreirajo jih občani, ki z delom in trmo dokazujejo, da je življenje na podeželju prednost in da tudi v manjših krajih lahko skupaj zagotovimo dobre pogoje za mlade.”

Tako je na Twitterju zapisal Zdravko Počivalšek, podpredsednik slovenske vlade, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo ter predsednik Stranke modernega centra (SMC).

Na Facebooku pa je dodal:

Vedno sem vesel, ko pridem v Bistrico ob Sotli, saj dokazujete, da tudi daleč stran od mestnih središč, znate in zmorete ustvarjati pomembne zgodbe.

Izgradnja novega gasilskega doma, ki ga danes predajate namenu, je le eden izmed vaših mnogih dosežkov

Glavna točka mojega političnega programa je, da tudi v manjših krajih zagotovimo pogoje za to, da bodo mladi lahko v svojem domačem kraju:

  • ustvarili družino,
  • dobili dobro službo in
  • razvijali svojo kariero.

Dragi občani Bistrice ob Sotli, iskrene čestitke ob današnjem dnevu in ne pozabite, da ste ravno vi največji doprinos vaši občini.

Čestitke pa tudi naši SLOVENIJI, državi z izjemno nadarjenimi ljudmi, velikimi gospodarskimi dosežki in izrednim razvojnim potencialom. Za nas ni omejitev, so le izzivi za katere moramo imeti pogum, zaupanje vase in ostati odprti za izboljšave in novosti.

Vir: Zdravko Počivalšek, Twitter in FB

M. P.