Alfi Nipič zaradi covida-19 v bolnišnici

Vir: Facebook.

Štajerski narodno zabavni glasbenik Alfi Nipič je v bolnišnici zaradi okužbe s koronavirusom. Pred časom je bil v bolnišnici zaradi težav s trebušno slinavko, zato naj bi bilo njegovo stanje še toliko bolj negotovo.

Sedeminsedemdesetletni Nipič je na covidnem oddelku in mu pomagajo z dodatnim kisikom. Prek družbenih omrežij je sicer poslal fotografijo in oboževalce pomiril, da se počuti bolje.

Še ena zanimiva novica, povezana s covidom-19, pa prihaja iz ZDA, natančneje Miamija. Tam so imeli pred kratkim ameriški zdravniki, ki dvomijo v nevarnost covida-19 in so sicer v ZDA v veliki manjšini, srečanje o alternativnih možnostih zdravljenja koronavirusne bolezni. Na srečanju seveda niso spoštovali priporočil, kazen pa je sledila zelo kmalu.

Takoj po srečanju je namreč sedem udeležencev zbolelo za covidom-19. Eden od njih je tudi 71-letni kardiolog in glasen nasprotnik cepljenja. Ta je po okužbi hudo zbolel, čeprav je, zanimivo, prav na kongresu predaval o tem, kako tisti, ki uživajo ivermektin (in on naj bi ga užival vsak dan), praktično nimajo možnosti, da bi covid resno ogrozil njihovo zdravje.

A. M.