Novost: Hitri internet in HD-televizija tudi v Spodnjem Posavju

pixabay.com

Podjetje A1 Slovenija predstavlja najsodobnejšo mobilno-fiksno tehnologijo, ki hitri internet in digitalno televizijo prinaša tudi v kraje, kjer to doslej ni bilo mogoče ali pa je bila kakovost storitev slaba.

Novost, poimenovana A1 Lite, bo uporabnikom na voljo v dveh naročniških paketih A1 Kombo lite, ki vključujeta širokopasovni internet s hitrostjo do 40 Mbps ter digitalno televizijo z več kot 180 programi z vključeno funkcijo časovnega zamika in programi v ločljivosti HD.

V Sloveniji je sicer več kot 100.000 gospodinjstev, na katere so ostali fiksni operaterji pozabili.

Tem uporabnikom je na voljo le zastarela infrastruktura, ki ne omogoča storitev, primernih času, v katerem živimo. V podjetju A1 (nekdanjem Simobilu) so zato v preteklih dveh letih na določenih območjih prek svojega mobilnega omrežja že omogočili dostop do hitrega interneta, zdaj pa kot prvi v Evropi predstavljajo novo tehnologijo A1 Lite, ki poleg hitrega interneta omogoča tudi dostop do televizije v ločljivosti HD in z možnostjo ogleda nazaj.

Storitev A1 Lite bo odslej na voljo tudi v štirih posavskih občinah, in sicer: Krško, Kostanjevica na Krki, Brežice in Sevnica.

Uporabnikom sta na voljo paketa A1 Kombo lite S za 36,99 EUR na mesec in A1 Kombo lite L za 49,99 EUR na mesec z vezavo. Prvim 500 uporabnikom, ki se bodo odločili za paket A1 Kombo lite L in ga na enem računu združili z mobilnim paketom A1 Go! S, Go! M ali Go! L, pa bo A1 ponudil še nakup tablice Samsung Galaxy Tab A za samo 1 EUR.

Več informacij o storitvi A1 Lite je na voljo tukaj

M. P.