Brežice: Znani prejemniki 24 nagrad

V brežiški športni dvorani ta konec tedna poteka Podjetniško-obrtni in kmetijski sejem. V okviru rega so opravili veliko nagradno žrebanje za uporabnike mestnega avtobusa v septembru. Objavljamo seznam prejemnikov nagrad.

Spomnimo. V mesecu septembru je Občina Brežice začela s poskusnim obratovanjem mestnega avtobusa, ki je že v prvem mesecu zabeležil 4.280 uporabnikov. Da bi spodbudila interes k širši uporabi trajnostno naravnanega javnega prevoza, so vsi uporabniki prvega meseca sodelovali v nagradnem žrebanju z bogatim nagradnim skladom.

Tako so na prvem sejemskem dnevu Podjetniško-obrtnega in kmetijskega sejma Brežice – POK 2018, znani dobitniki 24 nagrad. Izžrebanci bodo prejeli športne, funkcijske majice projekta »Mobilne Brežice« ali pohodne palice bodisi športne zapestnice. Prvo nagrajenega pa čaka električni skiro.

Ob tem pa se bodo morali izžrebanci še potruditi in priti po nagrado na sejemsko stojnico do zaključka sejma in se, za prevzem nagrade, izkazati s shranjeno  avtobusno vozovnico z ustrezno, izžrebano številko.

Prevzem nagrad nagradnega sklada je možen le v času sejma POK, to je še jutri, v nedeljo, 21. oktobra, od 9. do 17. ure. Poznejši prevzem nagrad ni možen. Preostale nagrade bodo po zaključku sejma POK dodeljene najpogostejšim uporabnikom mestnega avtobusa.

To so rezultati žrebanja. 

Mobilne Brežice: Rezultati žrebanja.

M. P.